השף מגיש: פורל צלוי עם ירקות, על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

    חיה ספיר 1 Comment on השף מגיש: פורל צלוי עם ירקות, על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

    לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, מציע שף מסעדת 'המוציא' אבי לוי – מתכון מיוחד למנת דג חגיגית לארוחת החג

    דג פורל מתכון
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פורל צלוי בתנור עם ירקות, מונח על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

    דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 40 דקות | הנה מתכון ל 6 סועדים

    מצרכים להכנת הדג
    • 1 דג פורל משפחתי, פתוח לספר
    • 1 סלק אדום קלוף וחתוך לרבעים
    • 1 שומר חתוך לרבעים
    • 2 גזרים חתוכים לחצי
    • 1 ראש שום חתוך לחצי
    • 1 קולורבי חתוך לרבעים
    • שמן זית
    • פלפל ומלח
    • 1 לימון שלם

    אופן ההכנה:
    • תחילה, מייבשים את הדג שיהיה כמה שיותר יבש, מורחים את הדג בשמן זית, משני הצדדים.
    • מניחים את הדג בתבנית אפיה לתנור, ומפזרים מלח ופלפל משני צדדיו.
    • את כל הירקות מלבד הסלק האדום, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל, מערבבים יחד ומפזרים בתבנית האפייה מסביב לדג.
    • חוזרים על הפעולה גם עם הסלק, על מנת שלא יצבע את שאר הירקות.
    • אופים בגריל בחום חזק של 200 מעלות, במשך 15 דקות, עד להזהבה יפה של הירקות והדג.

    חג שמח ושנה טובה!



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      אני רוצה שתשלחי מתכונים של אוכל הכול נראה מושלם